Simplicity2 – instant weboldal telepítéssel, tartalomfeltöltéssel

90000 Ft

Gyorsan üzembe helyezhető, teljesen felépített weboldal szolgáltatás alapú vállalkozók részére. A képek és a tartalom változtatható, későbbiekben lehet bővíteni új szekciókkal, oldalakkal is. Az ár tartalmazza a videós konzultációt és az adminisztrációs felület használatának bemutatását is.

Ha induló vállalkozásodhoz keresel költséghatékony megoldást, vagy elavult weboldalad szeretnéd új köntösbe öltöztetni, nézd meg a demo oldalt itt:
https://instantweboldalak.hu/demo2/

Mit kapok ezzel a weboldallal?

Pontosan azt, amit a demo oldalon látsz, feltöltve a saját tartalmaddal, 100%-ban készre összeállítva és beüzemelve. Keresőoptimalizált felépítéssel, GDPR adatvédelmi szabályzat elkészítésével és süti tájékoztató beépítésével, minden szükséges eszközt telepítve és bekonfigurálva ahhoz, hogy működő weboldalad legyen, az alábbi oldalakkal:

kezdőlap | rólam | szolgáltatásaim | vélemények | blog | kapcsolat

Egy kulcsrakész és működő weboldalt, amivel elindulhatsz az úton, amit megálmodtál magadnak 🙂

Tudom majd szerkeszteni, bővíteni, adhatok hozzá új oldalakat?

Természetesen igen. A teljes kezdő tartalmat és képeidet én beszerkesztem, elkészítem, de ezután is lehetőséged lesz bővíteni, módosítani, ahogy szeretnéd. Új oldalakat adhatsz hozzá, új szekciókat, képeket, egyéb tartalmat. Az átadást követően skype videós konzultációban bemutatom, hogyan tudod a tartalmakat szerkeszteni, új oldalakat, szekciókat létrehozni. Ezt a videót rögzíteni is tudjuk, így később is bármikor visszanézheted. A színeken és betűkön nem tudsz változtatni, ha szeretnéd egyedileg a saját arculatodhoz igazítani, külön díj ellenében testreszabom (ez viszont hosszabb időt is igényel).

Mire van szükségem az induláshoz?

Domainre és tárhelyre, ahova telepíthetem a weboldalad. Mindenképpen javaslom, hogy megbízható szolgáltatót válassz a weboldalad üzemeltetéséhez (ez évente kb. 8-10.000Ft-ot jelent és nagyon megéri). Ha még nincs szolgáltatód, szívesen ajánlok és díjmentesen segítek az ügyintézésben is.